Dromenvanger

“erg populair feestje onder de tieners”

 

 

Dromenvanger Workshop |6 personen

Vang je mooiste dromen!

Is jouw kind gefascineerd door de magie van dromenvangers? Organiseer dan een Dromenvanger Workshop bij Kunst en een Koekje! Tijdens dit creatieve feestje maken de kinderen hun eigen dromenvangers, versierd met linten, kralen, veren, en meer.

Wat gaan we doen?

Ontvangst

Bij aankomst in onze studio worden alle kinderen hartelijk ontvangen. We starten met een korte introductie over de betekenis en het maken van dromenvangers.

Workshop Dromenvanger Maken

Elk kind krijgt de kans om een persoonlijke dromenvanger te creëren. We bieden een breed assortiment aan materialen zoals kralen, kleurrijke linten, stukjes stof, en natuurlijke veren. Onze begeleiders helpen de kinderen bij het kiezen van de materialen en het samenstellen van hun dromenvangers.

Pauze

We nemen een pauze met wat lekkere snacks en drankjes, zodat de kinderen even kunnen ontspannen en bijpraten.

Afronding

Elk kind voltooit zijn of haar dromenvanger. We sluiten het feestje af met een presentatie waarbij elk kind trots zijn of haar kunstwerk kan tonen.

 

 

 

Extra’s

Kinder High Tea

Begin het feestje in stijl met een Kinder High Tea, inclusief heerlijke zoete hapjes. Ideaal voor het uitpakken van cadeautjes en een gezellige start van het feestje.

Extra Eten

Na afloop van de workshop kunnen de kinderen genieten van extra lekkernijen zoals poffertjes, pannenkoeken, of hotdogs. Perfect om het feestje smakelijk af te sluiten!

Praktische Informatie

  • Leeftijd: Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
  • Duur: Circa 2 uur.
  • Kosten: €140 voor het basisfeestje voor 6 personen, inclusief alle materialen. Maximaal 4 extra deelnemers mogelijk voor €15 per kind.
  • Locatie: Kunst en een Koekje – Hoogteijlingstraat 6 in Culemborg
  • Inbegrepen: Alle materialen, begeleiding, standaard snacks en drankjes.
  • Aantal deelnemers: Basisarrangement voor 6 kinderen, uit te breiden tot maximaal 10 kinderen.
  • Optioneel: Kinder High Tea en extra eten zoals poffertjes, pannenkoeken, of hotdogs.

 

Reserveer direct online

Ben je klaar voor dit onvergetelijke en creatieve kinderfeestje?  Volg de stappen hieronder om je feestje te reserveren en extra opties te selecteren. Bij vragen staan we natuurlijk klaar om je te helpen. Boek vandaag nog en zorg voor een onvergetelijke ervaring bij Kunst en een Koekje!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor je reservering
Bevestigingsnummer
ADD TO iCAL CALENDAR

Vragen neem contact op

[njwa_button id="2799"]