Wie zijn wij?

Even voorstellen

Kunst en een Koekje

Kunst en een Koekje

Hoogteijlingstraat 6, Culemborg

Welkom bij Kunst en een Koekje, een kleinschalig Atelier gevestigd aan de Hoogteijlingstraat nr 6 in Culemborg. In dit Atelier bieden wij workshops aan voor groot en klein. Een knusse ruimte, met een huiselijke, gezellige sfeer, waarin je eenvoudig contact legt met de andere cursisten.

Ook nieuwsgierig en zin in een gezellige avond of middag creatief bezig zijn? Kijk op onze inschrijfpagina voor ons cursusaanbod.

Hopelijk tot snel in onze studio.

Mirjam Smith

Mirjam Smith

Creatief begeleider

Mijn naam is Mirjam Smith en ik ben eigenaar van Kunst en een koekje. Ik woon ruim 15 jaar met veel plezier in het prachtige Culemborg. Ik ben mijn hele leven al aan het tekenen en schilderen. Dit vind ik heerlijk om te doen. Lekker ontspannen en creatief bezig zijn met mensen die daar ook van genieten.

Ik probeeer de workshops zo op de bouwen dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Of je nou ervaring hebt of niet, het belangrijkste is het genieten van het maken van jouw creatie.

Lisette Gemmink

Lisette Gemmink

Creatief begeleider

Ik ben Lisette Gemmink, geboren en getogen in Culemborg.  Na het KWC ben ik de mode-academie in Amsterdam gaan doen. Ik vond het als kind al fantastisch om dingen te maken, poppenkleertjes naaien, knutselen, tekenen noem maar op.  

Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en mensen van alle leeftijden te helpen en inspireren bij hun creatieve bezigheden.

Junior Creatief begeleiders

Workshops en kinderfeestjes zullen altijd door Mirjam of Lisette gegeven worden. Daarnaast hebben we ook nog een team van jonge meiden (Milou, Suze, Sofie en Alyssa) die ons assisteren.

“Creativiteit geeft je leven kleur”

[njwa_button id="2799"]